Persbericht
3 december 2019
Profound verlengt langjarig met Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

De huurovereenkomst van het object aan de Barchman Wuytierslaan (nabij Amersfoort Centraal Station) is onlangs langjarig verlengd. Het totale gebouw heeft een oppervlakte van circa 9.000 m² en hiervan wordt circa 4.000 m² en 114 parkeerplaatsen gehuurd door Eenhoorn Meeting Center, onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V..

Eenhoorn Meeting Center is reeds jarenlang huurder en gebruikt het object voor de verhuur van vergader- en congresruimtes. Tevens is het moederbedrijf Regardz Hospitality Group er gevestigd.

Het gebouw is ingericht als een hoogwaardige locatie voor bijeenkomsten met diverse grote en kleine vergaderzalen, een restaurant en een koffie en broodjes counter. Er is een parkeerdek welke exclusief gebruikt wordt door en voor gasten en klanten van Eenhoorn Meeting Center.

Op dit moment worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd om het object verder te verduurzamen, middels een uitgekiende planning en nauw overleg tussen de diverse betrokken partijen hebben de werkzaamheden geen invloed op de activiteiten van Eenhoorn Meeting Center.

“Onze locatie Eenhoorn Meeting Center is al lange tijd gevestigd in dit gebouw en we zijn erg blij dat dat ook de komende jaren zo zal zijn. Zeker ook omdat we de mogelijkheid hebben gekregen om gezamenlijk met de verhuurder het pand aanzienlijk te verbeteren en te verduurzamen.”
Michiel Heilijgers, financieel directeur Regardz Hospitality Group

“Door de centrale ligging van het object en de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer en de auto zijn wij van mening dat Eenhoorn Meeting Center de perfecte gebruiker is van dit gebouw. Gezien de jarenlange prettige samenwerking met Regardz zijn wij content dat de overeenkomst recent langjarig is verlengd. Mede door de transactie met Eenhoorn Meeting Center en recent met diverse andere kantoorgebruikers is het object naar tevredenheid volledig verhuurd.”
Rick Verstappen, Head of Asset Management, Profound Asset Management

Eenhoorn Meeting Center werd bij deze transactie geadviseerd door PITH Makelaars, Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder. Profound Asset Management is verantwoordelijk voor het fund & asset management en bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.