Persbericht
16 november 2021
Omroep Brabant verlengt langjarig (tot 2038) het huurcontract van hun hoofdlocatie op het Science Park te Son en Breugel

Son en Breugel – Profound Asset Management verlengt het huurcontract met de regionale publieke omroepzender, Omroep Brabant, tot 2038. Na een constructief traject is overeenstemming bereikt tussen verhuurder en Omroep Brabant om in het kader van de huurverlenging te investeren in de verduurzaming en de volledige inrichting van de locatie van Omroep Brabant op het Science Park Eindhoven in Son. Het Science Park is een groot regionaal bedrijventerrein in de nabijheid van Eindhoven. Het terrein is goed bereikbaar met een directe ligging aan de A50 en de A58 met A2 in de directe nabijheid.

Upgrades

De locatie inclusief studiofaciliteiten van omroep Brabant heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 3.452 m² en is voorzien van ruim 55 parkeerplaatsen. Na de verduurzamingsmaatregelen en andere moderniseringen zal het gebouw een verdere upgrade naar energielabel A krijgen en zal de uitstraling en het comfort verder verbeteren.

Betrokken partijen

Profound Asset Management is verantwoordelijk voor het fund- en assetmanagement namens de eigenaar en wordt geadviseerd op technisch gebied door DHVM. Omroep Brabant wordt geadviseerd door Hevo.