Persbericht
20 maart 2024
Weidelco BV heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten voor circa 7.763 m2 bedrijfs- en kantoorruimte in Gilze.

Verhuurder heeft een langdurige huurovereenkomst met Weidelco BV gesloten voor de verhuur van de bedrijfs- en kantoorruimte aan de Broekakkerweg 15 in Gilze. Het object bestaat uit circa 7.033 m² bedrijfsruimte, circa 730 m² kantoorruimte, alsmede voorzien van ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Het object aan de Broekakkerweg is gelegen op bedrijventerrein “Broekakkers”. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote internationale bedrijven als het lokale MKB zijn op het terrein gevestigd.

Gemeente Gilze en Rijen is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel Tilburg als Breda en biedt daardoor een centrale en regionale vestigingsplaats in de regio Midden-Brabant. Het complex maakt deel uit van het Urban Logistics Fund van één van de internationaal opererende opdrachtgevers van Profound Investment Management voor wie zij zowel investment-, asset- als fundmanagementactiviteiten verzorgt. Het platform is actief sinds 2016 en heeft een focus op Pan-Europees logistiek vastgoed in de nabijheid van de grotere stedelijke gebieden. Weidelco BV is een groothandel met een totaalassortiment van verpakkingen, specerijen, reinigingsmiddelen, netten, kunstdarmen en apparatuur voor de foodbranche in Nederland. Als toeleverancier biedt Weidelco BV versondernemers extra toegevoegde waarde door nieuwe concepten en formules uit te werken en hen optimaal te ondersteunen.

Weidelco BV is uitgegroeid tot een internationaal uitvoerende organisatie waarmee deze nieuwe huisvesting aansluit bij de groeiambitie van het bedrijf. Profound Investment Management en haar client is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseurs Cushman & Wakefield Industrial & Logistics collegiaal met JLL.