Persbericht
28 maart 2022
Crossbay koopt twee logistieke last-mile assets in Eindhoven.

De twee distributiecentra zijn gelegen aan de Adriaan Mulderweg 4-10 en Marinus van Meelweg 19 op Eindhoven Airport. Dit is een strategische locatie dichtbij de stad Eindhoven, de luchthaven en de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht).

Het object aan de Adriaan Mulderweg 4-10 is verhuurd aan Vespo Groep BV en omvat 11.170 m² in totaal, waarvan 1.992 m² kantoorruimte en 9.178 m² bedrijfsruimte.
Het object aan de Marinus van Meelweg 19 is verhuurd aan Oasis en omvat 7.838 m² in totaal, waarvan 1.712 m² kantoorruimte en 6.126 m² bedrijfsruimte.

Crossbay werd bij de transactie commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield, Juridisch door Taylor Wessing, Technisch door CBRE en fiscaal door Deloitte. Verkoper werd geadviseerd door Profound Asset Management met als juridisch adviseur SoestvanVelten en technisch adviseur DHVM.

Over Crossbay
Crossbay is het eerste pan-Europese last-mile logistieke platform dat zich richt op distributiecentra met één huurder in de buurt van stedelijke gebieden. Crossbay, opgericht door het toonaangevende Private Equity fonds MARK, heeft zijn eigen bedrijfsstructuur en heeft de ambitie om uit te groeien naar een totale beleggingswaarde van € 2 miljard.

Over Profound Asset Management
Profound Asset Management levert hoogwaardig fund- en assetmanagement voor vastgoedfondsen.